Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30

Thread: Field Repair Kit problems

  1. #21

  2. #22
    Battlehouse Inc. bh-dan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,186
    Hi all - Thanks for posting the replays, they helped us locate the problem. A fix is scheduled to deploy this Thursday during the regular weekly update cycle.

  3. #23

  4. #24
    Administrator
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    669
    Quote Originally Posted by Jim McGuire View Post
    Thank you for sharing, Jim! Passing this along to the design team now to check and see if today's fix was implemented properly.

  5. #25
    Administrator
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    669
    Quote Originally Posted by Jim McGuire View Post
    Hey Jim! I just did some testing with this in-game and the field repair kits seem to work correctly now.

    Is this replay by any chance more than a day old? If not, can you let me know the campaign and level in which you encountered this base?

  6. #26
    Senior Member Bastian's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    624
    Quote Originally Posted by bh-cameron View Post
    Hey Jim! I just did some testing with this in-game and the field repair kits seem to work correctly now.

    Is this replay by any chance more than a day old? If not, can you let me know the campaign and level in which you encountered this base?
    I do believe patches are rolled out around the same time the events start. If this is correct, his replay was posted here this morning before the rollout.

  7. #27
    Administrator
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    669
    Quote Originally Posted by Bastian View Post
    I do believe patches are rolled out around the same time the events start. If this is correct, his replay was posted here this morning before the rollout.
    Good catch, Bastian! Thanks! Somehow my timezone settings on the forums got all out of whack, and it was appearing to me as if his last report came in -after- the patch was deployed, when you're right, it was in fact several hours before.

    All should be working well now, Jim!

  8. #28
    haven't fixed the MINES yet... have you...

  9. #29
    Junior Member Pierre's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    6
    The field repair kit is still glitched. I brought a micro healed bat to a lvl 34 event base. Deployed 8 ekamov, 4 TOS, 1 T90 and 4 fire scout. Once activated the units seemed to recover full health. Yet the ekamov were still moving slowly like heavily impaired.
    I killed one enemy unit and returned home. At home, only the ekamov were showing full health.. others are still as damaged as before.
    During the battle I have moved only the ekamov. Other units were just spawned on entry point, were healed but not moved. So I'm assuming the trouble lies on moving the units on the battlefield before ending the battle.
    Please check the trouble still remaining with this FRK.
    Last edited by Pierre; 08-17-2017 at 11:49 AM.

  10. #30
    Battlehouse Inc. bh-dan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,186
    Hi Pierre - Could you post the replay link for this battle so we can check what is happening? Thanks!

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •